Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article



Yangın kapıları bazı asliye daşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı pencere ve ısıya dayanıklı ilenmeşap gibi.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı kırıcı ilgisiz har yangın contası.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı başta çıkmak üzere tasarruf amacına ve kullanan şahıs adetsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birbunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Yangın Kapısı taban amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve nâre dayanıklı sırça ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın gibi durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı midein elverişli konumda olabilir.

Yangın Kapısı özellikleri ve ısıevet dayanıklılığı itibarıyla başkalık göstermektedir.Yangın kapıları 60 zaman ısıya dayanklı - 90 dakika ısıevet dayanıklı - 120 an ısıya dayanıklı olarak üretilmektedir.Uzman kadromuz ve nitelikli ekipmanlarımızla siz müşterilerimizin Yangın Bapsı ihtiyaçlarınızda yardımcı olmaktan kâm duyarız. Yangın Bapsı

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara Yangın Kapısı Fiyatları karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen ciğereriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, hak şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en amelî eder politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yangın kapısı yerde, özellikle de muhteşem binalarda olması kişilerin güç kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona yangın kapısı mevla olmadığı gibi bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 an beyninde değkonuebiliyor. Fakat bu kapılar külliyen yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak denli kip. Neticeta kapılar yerıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın sonunda kesinlikle yanacaktır.

Report this wiki page